Massage med oljor

 

Massagen mjukar upp dina spända och ömma muskler och ger dig samtidigt en behaglig och skön avslappning. Massagen ökar även blodcirkulationen, sänker blodtrycket och motverkar stress.

 

Du kan även välja en extra mjuk massage.

 

 


Klangmassage

 

Klangmassage efter Peter Hass metoden är rogivande och erbjuder dig djup avslappning så att du lätt kan släppa stress och alla måste.

 

Klangskålarnas ljud och vibrationer skapar välmående både fysisk och mentalt.

 

Bra att kombinera med massage.

 

 


Bindvävs-Klangmassage / Fascia-Klangmassage

 

En holistisk och mjuk behandling där fokus ligger på fascia (bindväv). Klangskålarnas mjuka vibrationer stimulerar både bindväv och hela kroppen.

 

Fascia formar ett nät som omsluter alla muskler och organ och har en stor betydelse för kroppens stabilitet och balans. Fascia är också rikt på receptorer och kommunicerar med hela kroppen. 

 

Livsstil och många andra faktorer bidrar till att bindväven klistra ihop, tappa rörlighet och elasticitet. 

 

Så utförs behandlingen:

En Klangskål glider långsamt över kroppen och försätts med en klubba i svängning. 

 

Mjuka vibrationer och Klangskålarnas rågivande ljud för dig till djup avslappning. Kroppen producerar lugnande och välgörande ämne som minskar stress och skapar harmoni och välbefinnande inombords.

 

Fascia-Klangmassage efter Maria Schmidt-Fieber gör bindväven mer elastiskt och mjukt. Vibrationen upplevs mycket intensiv både kroppslig och mental, skapar flöde i hela kroppen.